ACT leefstijlcoach en MDL/sportdiëtist

ACT leefstijlcoach en MDL/sportdiëtist

  1. Home
  2. »
  3. ACT leefstijlcoach en MDL/sportdiëtist
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: ProFitt
Voornaam: Jolien
Achternaam: Slegers
Adres:
Papengas, Nijmegen
Telefoon: 024-2042200
Website:
Specialisatie(s):
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

ProFitt is dé praktijk voor professionele en gespecialiseerde begeleiding op gebied van voeding, dieetadvies en Lifestyle coaching.
Gezonder leven begint bij Profitt!

ProFitt richt zich op fit zijn! Maar fit zijn betekent voor iedereen iets anders: afvallen, conditie opbouwen, lekker in je vel zitten of verbetering van je gezondheid. ProFitt maakt een plan op maat voor je om jouw doelstellingen te verwezenlijken. Gericht op blijvend resultaat en gezonder leven met een gezondere leefstijl.

Binnen ProFitt heb ik me gespecialiseerd in voeding bij maag-darmklachten (ook m.b.v. het FODMAP dieet), intoleranties/allergieën, sportvoeding en oncologie. Daarnaast coach ik mensen m.b.v. ACT (Acceptance and commitment Therapy) naar een duurzame gedragsverandering. En geef ik met plezier bootcamp en yoga lessen. Alles om jou te laten ervaren dat gezond leven leuk én ook helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Ik besteed tijdens de behandeling veel aandacht aan jouw persoonlijke vraag en probeer de juiste motivatie voor gedragsverandering naar boven te halen. Samen met jou stel ik concrete en haalbare (lange- en korte termijn)doelen op, waardoor jij in staat bent je leefstijl stap voor stap aan te passen, met passende en lekkere recepten. Gedragsverandering kost tijd en kan niet meteen perfect gaan! Dit is de reden dat ik aandacht besteed aan het voorkomen van terugval en het bespreken van jouw lastige momenten. Met een concreet plan om deze momenten de baas te zijn kun jij je (voedings- of/en beweeg) gedrag niet alleen veranderen, maar ook behouden!

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: info@profitt.nl