Chantal Goldman

Chantal Goldman

  1. Home
  2. »
  3. Chantal Goldman
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Fysiotherapie Elisabeth
Voornaam: Chantal
Achternaam: Goldman
Adres:
van Everdingenstraat 42, 1814 HA Alkmaar
Telefoon: 0725204070
Specialisatie(s):
  • Artrose
  • Diabetes
  • Revalidatie
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

Hoi, welkom en leuk dat je op mijn profiel kijkt!!

 

Ik ben Chantal Goldman (47 jaar jong) en ben in 2019 begonnen als CooL-coach in de praktijk waar ik ook als fysiotherapeut werk.

Graag begeleid ik mensen en groepen mensen naar een gezondere leefstijl. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je een gezondere leefstijl hebt je je van binnen en buiten veel fijner voelt. Dit gaan mensen in jouw omgeving ook merken en dat werkt aanstekelijk.

Je voelt je beter, je wordt aardiger voor jezelf en anderen, je hebt minder pijnklachten, wordt meer flexibel in periodes dat het wat zwaarder voelt, je voelt je beter begrepen omdat je eindelijk eens durft te vertellen hoe jij worstelt met issues van alle dag, je gaat beter slapen en voelt je minder gestresst en zo kan ik nog wel even doorgaan....................

Waarom de CooL-GLI volgens mij werkt is omdat mensen elkaar steunen in de groep maar je krijgt ook individuele begeleiding. Verder ben ik van mening dat het alleen werkt wanneer je "ECHT" gemotiveerd. In de intake van de CooL-GLI groepen ben ik daarin steeds duidelijker geworden. Wil je echt je gedrag naar een gezondere leefstijl veranderen dan ben je meer dan welkom. Heb je twijfels dan kan je beter niet starten aan dit traject van twee jaar.

Het super gaaf om te zien dat mensen die ik heb begeleid in de CooL- GLI groepen na 2 jaar allemaal, wel op hun eigen manier, stappen hebben gezet voor zichzelf. Hierop is geen uitzondering!!

Dus ben je gemotiveerd!! Ga er dan voor en meldt je aan bij

Tot snel, Chantal 

 

 

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: info@fysiotherapieelisabeth.nl