de-leefstijlcoach

de-leefstijlcoach

  1. Home
  2. »
  3. Nederland
  4. »
  5. de-leefstijlcoach
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: de-leefstijlcoach
Voornaam: Riccardo
Achternaam: D'Andolfi
Adres:
Escamplaan 61F, 2547 GA Den Haag, Nederland
Vinkeweg 70, 2223 JR Katwijk, Nederland
Frankenslag 139, 2582 HJ Den Haag, Nederland
Telefoon: 0649793578
Website:
Specialisatie(s):
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

Ik ben Riccardo en ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het omgaan met mensen. Met praatjesmakers, met het ‘alles is mogelijk’ type, met mensen die de hakken in het zand zetten, met types die wantrouwend zijn, of die moeite hebben om te veranderen. Ook ken ik onderhand alles smoesjes en excuses wel.

Doordat ik zoveel met mensen heb gewerkt, gaat communiceren mij goed af. Ik ben eerlijk, direct, duidelijk en betrouwbaar. Als een begrijpelijke en duidelijke manier van werken je aanspreekt, dan moet je bij mij zijn. Ik zeg zoals het is en doe niet moeilijk over moeilijke dingen. Bij mij krijg je geen zweverige adviezen maar concrete antwoorden. Ik ben recht door zee. Ik heb een goed gevoel voor humor. Humor is heel belangrijk voor mij.

Ik heb ervaring met CooL groepen, ik begeleid groepen die net zijn begonnen, tot groepen die al in het tweede jaar van de cursus zijn. Ook werk ik intensief samen met een eetcoach en fysiotherapeuten, zodat we jou van diverse kanten kunnen begeleiden in het veranderen en verbeteren van je gedrag.

 

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: info@de-leefstijlcoach.nl