Fieke Leefstijlcoaching

Fieke Leefstijlcoaching

  1. Home
  2. »
  3. Fieke Leefstijlcoaching
Fieke de Wit
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Leefstijlcoaching Fieke
Voornaam: Fieke
Achternaam: de Wit
Adres:
Vestdijk 3, 5527 BE Hapert
Dommelshei 19, 5508 VE Veldhoven
Telefoon: 0628678935
Specialisatie(s):
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

Gezond leven is leuk! Ik hoor je denken: ‘Dat zal wel, maar ik geloof er niets van’. En toch kun jij dat ook zo ervaren. Door bewuster te gaan genieten en veranderingen door te voeren die passen bij de dingen die jij belangrijk (en lekker 😊) vindt. Als je een juiste balans kunt vinden in het goede en gezonde leven heb je meer energie, voel je je fitter, mentaal beter, heb je overal meer zin in en dan wordt het echt leuker!

Wat vindt je belangrijk en welke doelen en waarden horen hier voor jou bij. Door goed te luisteren, begripvol te zijn maar je ook vragen te stellen die je aan het denken zetten, kun je het beste uit jezelf halen. Ik breng mijn enthousiasme aan je over samen met een portie positieve energie.

Lukt het je niet alleen om in kaart te brengen waarom veranderingen niet lukken en om de juiste mogelijkheden te vinden om de verandering ook echt succesvol te laten zijn? Ik kijk samen met jou graag naar waarom het niet lukt maar de focus ligt op het zoeken naar oplossingen en mogelijkheden die passen bij jou.

Indien nodig kijken waar belemmeringen zitten en hoe deze op te lossen zodat je je kunt richten op je kwaliteiten, doelen en persoonlijke ontwikkeling.

Ik krijg veel mensen met stressklachten. Hierbij is het belangrijk om eerst te kijken naar deze klachten voordat je andere zaken gaat aanpakken. Stress zorgt ervoor dat andere veranderingen en goede voornemens vaak niet lukken.

Mijn Cooltrajecten vinden plaats in Hapert voor mensen uit de Kempen (gemeente Bladel, Eersel en Reusel) en in Veldhoven in Gezondheidscentrum Heikant.  

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: fieke@leefgezondcoaching.nl