Frisse Blik op Vitaliteit

Frisse Blik op Vitaliteit

  1. Home
  2. »
  3. Frisse Blik op Vitaliteit
FrisseBlik
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Frisse Blik op Vitaliteit
Voornaam: Hadassa
Achternaam: Rotteveel
Adres:
Korenbloem 78, 8141DH Heino
Telefoon: 06-29391721
Specialisatie(s):
  • Diabetes
  • Jongeren
  • Ouderen
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

Zorg jij net zo goed voor jezelf als voor anderen? 

Ben jij iemand die veel zorgt voor anderen maar waarbij het zorgen voor jezelf er vaak bij inschiet? Vaak is dat een patroon van jaren. Herken je dat? En wil je dat patroon doorbreken? 

Dan is het voor jou nù het moment om dat te veranderen! Samen kijken we wat het beste bij jou past. We zetten kleine, haalbare stappen richting jouw doelen. Op een positieve manier zonder dat je het gevoel krijgt dat je niets meer mag of van alles moet. 

Ik vind het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent: Ik bied je geen snelle diëten en weekrecepten. Ben je daarnaar op zoek, dan ben je bij mij niet aan het goede adres. De kans is groot dat je dát al eens hebt geprobeerd.

Wil je echt blijvend je patronen doorbreken en fitter, gezonder en blijer de toekomst in gaan? Zoek je inspiratie om het over een andere boeg te gooien? En vooral: Wil je beter voor jezelf gaan zorgen? Dan ben je bij mij wel aan het goede adres!

Als je meer wil weten voel je dan vrij om me een berichtje te sturen. Wie weet is dat jouw eerste stap om met jouw gezondheid aan de slag te gaan.

 

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: info@frisseblikopvitaliteit.nl