Fysiotherapie Boekhout GLI COOL coach

Fysiotherapie Boekhout GLI COOL coach

  1. Home
  2. »
  3. Fysiotherapie Boekhout GLI COOL coach
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Fysiotherapie Boekhout
Voornaam: Daniel
Achternaam: Boekhout
Adres:
Boerhaavestraat 54, 2215EW Voorhout
Telefoon: 0252-220310 - 0651077868
Website:
Specialisatie(s):
  • Artrose
  • Cognitieve beperking
  • Ouderen
  • Revalidatie
Toelichting:

Fijn dat je mijn profiel leest. Je bent van harte welkom. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam als COOL coach in de bollenstreek, vanuit de door mij opgezet laagdrempelig sport en revalidatie centrum Fit met Zorg Bollenstreek. In 2 jaar tijd heb ik 7 GLI groepen mogen zien starten. Groep 8 is in wording en mogelijk zou u mee kunnen doen indien u een verwijzing via uw huisarts aanvraagt. Kriterium is een BMI van hoger dan 30 of 25 bij een aandoening.

Mijn specialismen liggen op het vlak van fysiotherapie/psychosomatisch/pijnrevalidatie/slaaptherapeut.

Groep 1 was eind oktober 2021 klaar met hun 2 jarig traject met geweldige resultaten op het vlak van gezondheidsverbetering, lager BMI, toename in fysieke mobiliteit en conditie, vermindering medicatie en meerdere(n) gaven verbeteringen aan op het vlak van slaap en slaapstoornissen.

Merkt u dat u vast gelopen bent om uw gezondheid te verbeteren, of geen idee heeft waarom het afvallen u niet wil lukken, of dat u niet meer kunt sporten en bewegen een probleem geworden is dan vraag ik u te overwegen om deel te nemen aan een GLI COOL programma.

Tijdens 2 jaar wordt u individueel begeleid en krijgt u 16 groepsbijeenkomsten, van maximaal 12-15 deelnemers. Unieke kans om veel informatie te ontvangen en in gesprek met elkaar te gaan over elk onderwerp die leefstijl aangaan.

 

U bent welkom,

Danny Boekhout leefstijl coach COOL

 

 

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: dboekhoutfysiotherapie@freeler.nl