Ga voor Gezond

Ga voor Gezond

  1. Home
  2. »
  3. Ga voor Gezond
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Ga voor Gezond
Voornaam: Marjolijn
Achternaam: Schell-Thijsse
Adres:
Rottekade 23, 2661 JM Bergschenhoek
Telefoon: 0612769573
Specialisatie(s):
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

Ben jij toe aan gezonder leven? Je goed in je lijf voelen ? Meer naar je lichaam luisteren?

Een gezonde leefstijl kan veel opleveren. Voor iedereen is er wat te halen. Het kan gaan om voeding, eetgewoontes, meer beweging, minder zitten, stress, slaap en ontspanning. Patronen doorbreken en nieuwe gewoontes creëren kost tijd en aandacht. Je vergroot je inzicht en maakt bewuste keuzes om stapsgewijs gezonde gewoontes te ontwikkelen die bij jou passen. Een blijvende gedragsverandering in jouw leefstijl.

Ga voor Gezond staat voor leefstijlcoaching met extra aandacht voor buiten bewegen. Landelijk gelegen aan de Rotte tussen het groen met veel mogelijkheden om buiten te bewegen en te sporten.  Een fijne plek buiten waar iedereen welkom is.  

Ik bied individuele persoonlijke leefstijlcoaching en Gecombineerde Leefstijlinterventie. Daarnaast geef ik regelmatig workshops over een specifiek thema en work-outs gericht op kracht en uithoudingsvermogen (Ga voor Fit) of Balans (yoga).  Je kunt ook kiezen voor een reis naar zee of in de bergen: alle aandacht voor jezelf om in de buitenlucht op een fijne, ongedwongen manier bezig te zijn met een goede leefstijl.

Bij alles ga je ervaren, observeren, begrijpen en experimenteren. Zodat je het geleerde ook meeneemt in je dagelijkse leven. Iedereen op zijn eigen manier, om vanuit je eigen ervaringen, inzicht en waarden jouw leven veranderen. 

Ga jij mee voor Gezond? Ik ben nieuwsgierig hoe jouw pad eruit gaat zien.

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: info@gavoorgezondcoaching.nl