Géjanne Bongers-Menkeld

Géjanne Bongers-Menkeld

  1. Home
  2. »
  3. Géjanne Bongers-Menkeld
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Eet- en Leefcoach Géjanne
Voornaam: Géjanne
Achternaam: Bongers-Menkveld
Adres:
Doesburgstraat 10, 5043GC Tilburg
Telefoon: 06-55684356
Specialisatie(s):
  • Autisme
  • Diabetes
  • GGZ
  • Jongeren
  • Ouderen
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

Stap voor stap naar een gezonder leefstijl!

Mijn kracht is goed luisteren naar waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. Van daaruit zal ik met je bespreken wat nodig is om jouw doelen te bereiken. Verhogen van kennis, inzicht en bewustwording is hierbij essentieel. Uiteindelijk zal je zelf keuzes gaan maken door stap voor stap laagdrempelige en haalbare afspraken te maken. Positief gedrag zal ik aanmoedigen.

Als leefstijlcoach werk ik samen met ZoHealthy en Leefstijlcoaching Hart van Brabant voor een breed netwerk en kwaliteit hoog te houden.

Naast mijn werk als leefstijlcoach heb ik jarenlange werkervaring als diëtist bij Thuiszorg, GGZ en diverse zelfstandige praktijken. Sinds 2020 heb ik mijn eigen praktijk Eet- en Leefcoach Géjanne in Tilburg Reeshof. Mijn specialisaties zijn o.a. diabetes mellitus, maag- en darmklachten, eetstoornissen en ik ben tevens kinderdiëtist en -leefstijlcoach.

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Paramedici d.w.z. dat ik jaarlijks bijscholingen en intervisies heb om mijn kennis en vaardigheden als diëtist en leefstijlcoach op peil te houden. 

 

 

 

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: coachgejanne@gmail.com