Grace de Wolf

Grace de Wolf

  1. Home
  2. »
  3. Grace de Wolf
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Grace de Wolf Leefstijlcoach
Voornaam: Grace
Achternaam: de Wolf
Adres:
Cruquiuskade 125-127, 1018 AM Amsterdam
Telefoon: 0682518207
Specialisatie(s):
  • Autisme
  • Diabetes
  • GGZ
  • Jongeren
Toelichting:

Je hebt alles in je, ik help je dat te zien en ervaren.

Als coach is het mijn missie om mensen te inspireren, stimuleren en motiveren om samen stappen te zetten op het gebied van voeding, sport, ontspanning, gedrag en mindset. Ik help je op weg naar meer energie, meer ontspanning en minder stress.

Ik ben een energiek en motiverende leefstijlcoach met een psychologische achtergrond.
Als leefstijlcoach hanteer ik een individuele aanpak en daarom lever ik maatwerk. Ieder mens heeft potentieel om zijn of haar leven vorm te geven, maar niet iedereen heeft de hulpbronnen bewust beschikbaar. Hier kan ik je bij helpen. Ik begeleid je naar een gezonde leefstijl die bij jou past.Mijn methode is gebaseerd op wetenschappelijke informatie en maakt gebruik van gedragsveranderingstechnieken. Samen onderzoeken we wat bij jou past. Zelf ga je actief deelnemen aan het veranderproces, zodat je je nieuwe leefstijl uiteindelijk zelfstandig weet vol te houden.

Als CooL-coach ben ik werkzaam in Amsterdam, stadsdeel Oost-Centrum. Begin 2021 ben ik gestart met het programma. Een betere start had ik mij niet kunnen wensen. Ondertussen veel groepen, verschillende veranderwensen, hulpvragen en ervaring verder start ik elke 2 a 3 maanden nieuwe groepen. De groepen die ik coach zijn divers, van jong tot oud, laag opgeleid, hoog opgeleid en verschillende culturele achtergronden. In het programma maak ik extra ruimte voor de psyche, emoties, gevoelens en het effect hiervan op je gedrag, keuzes en leefstijl. Hier ligt, deels wegens mijn studie en grote passie, mijn expertise. Tevens heb ik meerdere cursussen en workshops gevolgd over hormonen, het microbioom en de invloed op je hersenen/gewicht en het belang van contact met je lichaam maken. 

Je bent welkom voor een telefonische kennismaking of een intake op de Leefstijlfysio Therapie & Training praktijk. Tot snel!

 

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: graceleefstijlcoach@gmail.com