Ine Hermsen, eigenaar en coach bij ‘Coachingspraktijk voor Verandering’

Ine Hermsen, eigenaar en coach bij ‘Coachingspraktijk voor Verandering’

  1. Home
  2. »
  3. Ine Hermsen, eigenaar en coach bij ‘Coachingspraktijk voor Verandering’
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Coachingspraktijk voor Verandering
Voornaam: Ine
Achternaam: Hermsen-Aaldering
Adres:
Helhoek 28 E, 6923 PE Groessen
Spoorallee 26, 6921 HZ Duiven
Telefoon: 0653372493
Specialisatie(s):
  • Jongeren
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

Mijn naam is Ine Hermsen-Aaldering en ik ben de eigenaar en het gezicht achter 'Coachingspraktijk voor Verandering'. Mijn praktijk richt zich op leefstijlcoaching. Dat doe ik met behulp van het  COOL programma. Het COOL programma bestaat uit 16 groepsgewijze bijeenkomsten en (minimaal) 8 individuele gesprekken verdeeld over 2 jaar. 

Maar ook ben ik individuele coach. Voor eigen rekening of rekening van je werkgever kan je ook kiezen voor een individueel traject. 

Ik wil je  letterlijk en figurllijk 'beter in je vel' helpen, door je te coachen op alle aspecten die daarbij relevant zijn. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Een mens dat innerlijk tevreden is met zichzelf, beweegt zich veel vrijer in de wereld en is veel vitaler, veerkrachtiger en beter wendbaar. En kan hierdoor beter zijn doelen bereiken. Ik geloof dat ieder mens  zelf de hulpbronnen in zich heeft voor positieve verandering!

Eten is gedrag

Er is meer kennis nodig dan alleen over voeding en voedingsstoffen en het menselijk lichaam. Waarom vind jij het lastig om je gedrag te veranderen? Welke gedachten zitten je (onbewust) in de weg en kan je daar op een andere manier mee omgaan? Hoe komt het dat jij je niet gedraagt zoals je zou willen? Hoe dan ook:  jouw 'mindset' speelt een allesbepalende rol!

Achtergronden

Na een jarenlange ervaring in de dienstverlenende sector heb ik mijn hart gevolgd en ben ik als zelfstandig coach aan de slag gegaan.  Ik wil mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Hoe krijg je iemand in beweging? Wat houdt iemand tegen? Ik heb me op dit aspect verder en dieper bekwaamd. Naast de vele coachingsopleidingen (ik was jarenlang leidingevende) heb ik met de NLP (master practioner) opleiding geleerd hoe je mensen nog veel meer in verbinding kan brengen met hun innerlijke kracht. Ook heb ik de post hbo opleiding 'PSBK' gevolgd. Dat staat voor psycho-sociale basiskennis (geaccrediteerd door SNRO en CPION). Verder ben ik gecertificeerd leefstijlcoach ( Academie voor Leefstijl en Gezondheid) . Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en bij de BLCN, de Beroepsvereniging voor Leefstijlcoaches Nederland. De combinatie van opleiding en ervaring zorgen voor een brede kijk en maken mij uniek als coach en als leefstijlcoach.  

Mijn linkedin profiel https://www.linkedin.com/in/ine-hermsen-aaldering-1a94091a/  

 

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: info@coachingspraktijkvoorverandering.nl