Inlijn leefstijlcoaching

Inlijn leefstijlcoaching

  1. Home
  2. »
  3. Inlijn leefstijlcoaching
Inlijn leefstijlcoaching Noordhove
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Inlijn leefstijlcoaching
Voornaam: Odette
Achternaam: Tack
Adres:
Renzo Pianolijn 29, 2728AD Zoetermeer
Telefoon: 06-83545180
Toelichting:

Leefstijlcoaching en GLI COOL trajecten in Noordhove te Zoetermeer.

Denk jij al langer dat er echt wat moet veranderen om je lekkerder te voelen? Kom je er nog niet toe om je leefstijl te veranderen, maar zou je het wel graag willen? Ik help je graag door mij in te leven in jouw situatie en je bewust te maken van de mogelijkheden die jou aanspreken. Ik gebruik mijn praktische inslag om jou bij te staan je leven stap voor stap in lijn te brengen met jouw doelen.

COOL PROGRAMMA:
Ik geef ook het COOL programma. Dit is een 2-jarig programma vergoed uit de basis zorgverzekering. Dit bestaat uit 16 groepsbijeenkomsten en 8 individuele sessies. In de groepsbijeenkomsten gaan we aan de slag met onderwerpen zoals voeding, beweging, gedragsverandering, slaap, stress, ontspanning etc. De individuele sessies zijn bedoeld voor een intake en een outtake en voor allerlei onderwerpen die je persoonlijk wilt bespreken.

Lijkt het je wat om in groepsverband gedurende 2 jaar aan allerlei aspecten van leefstijl te werken? Check dan of je in aanmerking komt voor een verwijzing door je huisarts. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van Inlijn leefstijlcoaching.

Wil je kennis maken? Stuur mij dan een berichtje op in**@in*********************.nl voor een kennismakingsgesprek.

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: info@inlijnleefstijlcoaching.nl