Janneke Coacht

Janneke Coacht

  1. Home
  2. »
  3. Janneke Coacht
Janneke Coacht
Janneke Coacht
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Janneke Coacht
Voornaam: Janneke
Achternaam: Fransen
Adres:
Hooghout 5, 4817 EA Breda
Telefoon: 0629480947
Toelichting:

Na het afronden van mijn studie tot Opleidingskundige via omzwervingen in de zwembadwereld terecht gekomen bij de opleiding tot leefstijlcoach. Na deze opleiding afgerond te hebben ben ik gestart met mijn eigen praktijk als Leefstijlcoach, stoppen-met-rokencoach, slaapcoach en trainer. Ik begeleid groepen in het programma Coolen individueel stoppen met roken.

Op een vriendelijke maar confronterende manier help ik jou om je gewoontes de baas te worden. Als moeder van jonge kinderen weet ik als geen ander hoe pittig het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden. Je wilt gezond eten, werken, vrienden zien, sporten, een goede partner zijn en daarnaast ben je er zelf ook nog. Ik help je graag om hier balans in te krijgen.

Naast mijn eigen praktijk waarin ik mensen in groepen en 1-op-1 begeleid heb ik samen met Marieke de Wit ook een online bedrijf voor leefstijlcoaching. Online Leren Over Leefstijl. Wij bieden daar een volledig programma om je leefstijl te veranderen. Nieuwsgierig geworden neem eens een kijkje op: www.onlinelerenoverleefstijl.nl

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

– Pippi Langkous –

 

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: Info@jannekecoacht.nl