Joni Geurts

Joni Geurts

  1. Home
  2. »
  3. Joni Geurts
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: ProFitt
Voornaam: Joni
Achternaam: Geurts
Adres:
Marialaan 348, 6541 RR Nijmegen
Telefoon: 0242042200
Specialisatie(s):
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

ProFitt is dé praktijk voor professionele en gespecialiseerde begeleiding op gebied van voeding, dieetadvies en Lifestyle coaching.
Gezonder leven begint bij Profitt!

ProFitt richt zich op fit zijn! Maar fit zijn betekent voor iedereen iets anders: afvallen, conditie opbouwen, lekker in je vel zitten of verbetering van je gezondheid. ProFitt maakt een plan op maat voor je om jouw doelstellingen te verwezenlijken. Gericht op blijvend resultaat en gezonder leven met een gezondere leefstijl.

Het interesseert mij als diëtist dat er voor elke persoon een eigen aanpak is. We kijken samen naar de valkuilen binnen het huidige eetpatroon en onderzoeken hoe we deze kunnen aanpakken. Hierbij geef ik met praktische tips en de handvatten die daarbij nodig zijn.De boodschap die ik als diëtist uitdraag is dat gezond en lekker eten heel goed samengaan. Of het nou gaat om overgewicht, ondergewicht, begeleiding bij diabetes, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, COPD of het prikkelbaar darmsyndroom.
Naast voeding zijn beweging en gedrag ook twee belangrijke pijlers in de begeleiding. Door al deze componenten te verbinden streven we er samen naar om het doel te behalen.

Kleine stapjes leiden uiteindelijk tot grote vooruitgangen en is het haalbaar de gezonde leefstijl te bereiken en die op lange termijn te behouden.

Ik help u graag bij het opzetten van die gezonde levensstijl!

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: info@profitt.nl