Joyce Kersten Invirte leefstijlcoaching, training & advies

Joyce Kersten Invirte leefstijlcoaching, training & advies

  1. Home
  2. »
  3. Joyce Kersten Invirte leefstijlcoaching, training & advies
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Invirte Leefstijlcoaching
Voornaam: Joyce
Achternaam: Kersten
Adres:
Grensweg 1, 6021 JW Budel
Doctor Anton Mathijsenstraat 15, 6021 CK Budel
Sint Jozefskerkplein 3, 6006 ZH Weert
Telefoon: 0629418249
Website:
Specialisatie(s):
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

Ik ben Joyce Kersten - Integraal leefstijlcoach, trainer en adviseur.

Ik ben je gids naar een gezonde en bewuste leefstijl die bij jou past én die is vol te houden, zonder te denken in diëten en afvallen. Op basis van een vitaliteitscheck en een leefstijlvoedingsanalyse breng ik door coaching balans in fysieke-, innerlijke-, mentale en sociaal-emotionele kracht. Dat gaat je de daadkracht geven die jij nodig hebt om aanpassingen in je leefstijl te doen. Zo geef jij je vitaliteit en gezondheid een boost!

Er zijn veel 'knoppen' waar je aan kunt draaien om je leefstijl te verbeteren. Ik ga graag samen met jou op zoek naar de 'knop' die jou helpt in het veranderen van je leefstijl, waardoor je gezonder en vitaler wordt en blijft. 

Invirte biedt leefstijlcoaching, training en advies aan particulieren en bedrijven en levert Gecombineerde Leefstijlinterventie (Gli) in de vorm van het Coachen op Leefstijl programma (CooL). GLi is een leefstijlprogramma dat in het basispakket van de zorgverzekeraars is opgenomen. Het betreft een programma dat bestaat uit groepssessies en individuele coaching. Ik ben voor CooL werkzaam in Budel, Budel-Schoot en Budel Dorplein (gemeente Cranendonck).  Naast Cool geef ik in Weert workshops voor het leefstijlprogramma HealthyLIFE.

Vraag de huisarts of de praktijkondersteuner naar de mogelijkheden of neem contact op met mij.

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: joyce@invirte.nl