Larisa Groenhof

Larisa Groenhof

  1. Home
  2. »
  3. Larisa Groenhof
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Larisa adives & coaching
Voornaam: Larisa
Achternaam: Groenhof
Adres:
Wilhelminastraat 11, 8471 PJ Wolvega
Telefoon: 0653237263
Specialisatie(s):
  • Autisme
  • Cognitieve beperking
  • GGZ
  • Jongeren
Toelichting:

Ik ben Larisa Groenhof, geboren in 1980 en moeder van 2 zoons (2004, 2006). Ook hebben we een mooie hond Sam (2021) een kruising tussen een labrador en golden retriever.

Sinds 2021 mag ik mijzelf geaccrediteerd leefstijlcoach noemen en ben ik uitvoerder voor CooL in de regio Friesland (Akkrum, Heerenveen, Wolvega eo). Ik doe dit met heel veel plezier en voldoening. Daarvoor heb ik altijd in de zorg gewerkt (gehandicaptenzorg en GGZ-zorg) ook ben ik trainer en geef outdoor workouts.

Het doel voor mij als leefstijlcoach is om mijn deelnemers in hun kracht te zetten, het zelfvertrouwen te geven dat ze verandering in kunnen zetten en kennis te geven om goede keuzes te kunnen maken. Wat ik zo ontzettend mooi vind aan leefstijl is dat je op zoek bent naar individuele keuze mogelijkheden van je deelnemers. Iedereen heeft andere uitgangspunten voor zijn of haar leven en iedereen heeft ook andere belangen. Hierdoor heb ik met een diversiteit aan acties en doelen te maken en dat zorgt er weer voor dat geen dag hetzelfde is voor mij als leefstijlcoach.

Groetjes Larisa

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: info@larisagroenhof.nl