Leefstijlcoach Marieke

Leefstijlcoach Marieke

  1. Home
  2. »
  3. Nederland
  4. »
  5. Leefstijlcoach Marieke
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Leefstijlcoach Marieke
Voornaam: Marieke
Achternaam: Peeten
Adres:
Noordervaartlaan 15, 5916 SR Venlo, Nederland
Telefoon: 06-28061066
Specialisatie(s):
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:
  • Leefstijlcoach
  • GLI CooL
  • ACT coach
  • Rookvrij en fitter coach

Mijn naam is Marieke en ik woon samen met mijn vriend, mijn twee kinderen en zijn twee kinderen in een groene en rustige omgeving in Venlo. Ik hou van mijn familie, wandel graag, onderneem graag iets leuks, hou van lekker eten, vakanties en word energiek van een goed gesprek.

Binnen mijn praktijk Leefstijlcoach Marieke, verzorg ik het gecombineerde leefstijlinterventie programma CooL, begeleid ik mensen als ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en begeleid ik als stoppen met roken coach mensen met het programma Rookvrij en fitter.

Als coach breng ik mensen letterlijk en figuurlijk in beweging met als doel het realiseren van een duurzame gedragsverandering. Ik ben een bevlogen en nieuwsgierige coach, die energie krijgt als jij richting jouw stip op de horizon gaat! Het zijn de kleine dingen waar op je grote invloed hebt. Ik geloof erin dat je door zelfinzicht in stapjes blijvend resultaat behaalt.

Binnen het CooL-programma gaan we samen aan de slag om je te inspireren, motiveren en activeren om je leefstijldoel te bereiken. Waarbij jij geprikkeld wordt om in beweging te komen en je eigen regie te pakken.

De beste en mooiste versie van jezelf worden dat gun ik iedereen. Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Jij bent de regisseur van je eigen leven.

Gun jij jezelf een gezondere leefstijl? Kom in beweging en zet de eerste stap en neem vrijblijvend contact met mij op. 

 

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: marieke@leefstijlcoachmarieke.nl