Maarten Hoogeveen

Maarten Hoogeveen

  1. Home
  2. »
  3. Maarten Hoogeveen
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: De Romei Therapie en Training
Voornaam: Maarten
Achternaam: Hoogeveen
Adres:
Romei 18, 6901 AV Zevenaar
Telefoon: 0316-342151
Specialisatie(s):
  • Artrose
  • Diabetes
  • Ouderen
  • Revalidatie
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

Fysiotherapeut en leefstijlcoach:

Als fysiotherapeut heb ik me sinds 2005 onder andere gespecialiseerd in de long- en hartfysiotherapie. Het mooie aan dit gedeelte van mijn vak is om de mensen te helpen met het verbeteren van hun kwaliteit van leven en, ondanks hun aandoening, te helpen met het verbeteren van hun leefstijl. Hierin vind ik het belangrijk om dit vooral samen met de cliënt te doen en hierbij ook de eigen regie van de cliënt te stimuleren en de cliënt ook verantwoordelijk te maken voor hun eigen leefstijl. 

Daarnaast ben ik sinds 2019 ook geregistreerd leefstijlcoach en gebruik ik mijn kennis en vaardigheden om zowel in groepsverband (GLI) als op individuele basis cliënten te coachen op leefstijl. De vele domeinen binnen de leefstijl maken het elke keer weer een uitdaging om samen met de cliënt deze domeinen met kleine stapjes te veranderen naar een gezondere leefstijl. Positieve gezondheid is hierbij een belangrijke pijler.

Ik draag, met een combinatie van vakkennis en enthousiasme, bij aan mijn werkzaamheden in onze praktijk. Als leefstijlcoach en specialist in onder andere long- en hartfysiotherapie probeer ik op deze manier cliënten zodanig te activeren dat gezamenlijk aan een optimaal resultaat kan worden gewerkt. Aandacht en interesse voor de mens achter de ziekte en/of problemen kenmerken mij hier ook bij.

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: maartenhoogeveen@romei.nl