More Energy

More Energy

  1. Home
  2. »
  3. More Energy
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: More Energy
Voornaam: Inez
Achternaam: Guit
Adres:
Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem
Telefoon: 06-28248997
Website:
Toelichting:

Mijn naam is Inez Guit. Ik ben geaccrediteerd leefstijl- en stoppen met roken coach in Haarlem. Daarnaast train en coach ik medewerkers  in het  bedrijfsleven op het gebied van gezondheid en vitaliteit over thema's zoals voeding, slaap, ontspanning, beweging, mentale kracht, presteren onder druk, werk/privé balans en energie management.

Leefstijl is alles wat je doet en laat om gezond te blijven. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. We hebben allemaal te maken met ingesleten gewoontes, omstandigheden en nog vele andere redenen, waardoor het maken van gezonde keuzes niet altijd eenvoudig is.

Veel mensen ervaren continue druk, worstelen met de balans tussen werk en privé en komen niet aan voldoende beweging toe. Ze willen zich graag energieker voelen, meer de regie nemen over hun werk en leven, maar lopen hiermee vast.

Herkenbaar? Hier hoef je niet alleen in te staan. Een LeefstijlCoach kan je helpen keuzes te maken en in actie te komen. Elke kleine verandering kan al gezondheidswinst opleveren! Er kan dus al snel resultaat geboekt worden. Ik help je hier graag bij!

Naast individuele coaching bied ik in Haarlem ook de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) "CooL" aan. "CooL" staat voor Coaching op Leefstijl en is een tweejarig programma voor mensen met overgewicht, die willen afvallen en werken aan het verbeteren van hun gezondheid.

Als je voldoet aan de criteria van "CooL", wordt het programma volledig vergoed door de basiszorgverzekering. Zie voor meer informatie: https://www.more-energy-trainingcoaching.nl

 

 

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: Inezguit@more-energy.nl