Muriël van Eeuwijk

Muriël van Eeuwijk

  1. Home
  2. »
  3. Muriël van Eeuwijk
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Paulides + Partners Fysiotherapie en Bewegingscentrum
Voornaam: Muriël
Achternaam: van Eeuwijk
Adres:
Van Beethovenlaan 69B (eerste etage), 2253 BE Voorschoten
Professor Einsteinlaan 1, 2251 VD Voorschoten
Telefoon: 071-5617336
Website:
Specialisatie(s):
  • Artrose
  • Diabetes
  • Ouderen
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

Ik ben Muriël van Eeuwijk en ik ben fysiotherapeut en leefstijlcoach. Sinds 2021 ben ik gestart met de Gecombineerde Leefstijl Interventie in ons samenwerkingsverband Voorzorg in Voorschoten.

In de fysiotherapie heb ik mij gespecialiseerd in ouderenzorg, reumatische aandoeningen, diabetes en hart- en vaatproblematiek. Door mijn specialisaties kom ik regelmatig in aanraking met aanpassingen in leefstijl en een gezonde en actieve leefstijl aannemen. Hierdoor ben ik ook de opleiding voor leefstijlcoach gaan volgen. Omdat ik fysiotherapeut en leefstijlcoach ben, heb ik meerdere specialistische achtergronden. Deze kan ik goed toepassen bij de Gecombineerde Leefstijl Interventie.

Een Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) is een leefstijlprogramma waarin aandacht wordt besteed aan o.a. voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning en het veranderen van uw gedrag. Het doel is een gezondere leefstijl en gewichtsvermindering. Het leefstijlprogramma dat wij volgen heet COOL.

COOL staat voor Coaching oLeefstijl en is een twee jaar durend programma met individuele gesprekken en groepsbijeenkomsten. U behoudt zelf de regie over het werken aan uw persoonlijke doelen. En hierbij wordt u door de leefstijlcoach gemotiveerd en ondersteund. Zo werkt u stap voor stap aan een gezondere leefstijl die bij u past.

 

 

 

 

 

 

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: muriel@paulidespartners.nl