R.UIT | BIJKYLIE

R.UIT | BIJKYLIE

  1. Home
  2. »
  3. R.UIT | BIJKYLIE
GLI COOL Deventer R.UIT
R.UIT | BIJ KYLIE
GLI COOL Deventer R.UITR.UIT | BIJ KYLIE
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: R.UIT
Voornaam: Kylie
Achternaam: Mensonides
Adres:
Spijkerboorsteeg 21(A), 7411JE Deventer
Telefoon: 0653365794
Specialisatie(s):
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

R.UIT is dé beweegstudio in de Deventer binnenstad waar je individueel en in groepsverband kunt komen ontspannen, bewegen en sporten. We staan bekend om de persoonlijke begeleiding, de kleine groepen, het plezier in bewegen en dat je met lichamelijke klachten bij ons terecht kunt!

Bij R.UIT kun je R.UIT (lees: er uit) gaan op jouw manier in de beweegstudio in de Deventer binnenstad. Jij kiest jouw lesvormen en begeleidingen uit en wij zorgen voor plezier, geborgenheid en professionaliteit!

Je kunt een yoga of fitness groepsles komen volgen, onder begeleiding komen vrij sporten of een personal training boeken. Ook kun je bij ons terecht voor fysio- en oefentherapie, de gecombineerde leefstijl interventie COOL, medical taping en pre- en postnatale begeleiding. ​​

Naast ons te gekke wekelijkse aanbod zijn er jaarlijks ook diverse workshops en R.UIT’jes zoals de Spoorbrug challenge, R.UIT X Mudmasters en de R.UIT 80’s party vol dansmoves, fitness challenges en yoga series. 

R.UIT X GLI COOL

Heb je overgewicht of obesitas en wil je duurzaam afvallen door je leefstijl te verbeteren? 

Krijg gratis coaching bij R.UIT via de Gecombineerde Leefstijl Interventie COOL (GLI COOL). In de meeste gevallen wordt het namelijk voor 100% vergoed vanuit de basis verzekering en gaat niet ten kosten van je eigen risico. 

GLI COOL is een erkende interventie voor volwassenen die willen afvallen. Je krijgt hulp van een gekwalificeerde R.UIT COOL leefstijl coach en wordt 24 maanden begeleid. Het is géén (crash)dieet of een tijdelijk iets!

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van het programma en hoe je jezelf kan aanmelden. 

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: bijkylie@ruitdeventer.nl