Start leefstijlcoaching

Start leefstijlcoaching

  1. Home
  2. »
  3. Start leefstijlcoaching
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Start Leefstijlcoaching
Voornaam: Annegreet
Achternaam: Moree-van Donk
Adres:
Kinkelenburg 8, 3328 AE Dordrecht
Claes Danckaertzstraat 6, 3286 AC Klaaswaal
Specialisatie(s):
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

Ieder mens is anders. Waar de één al veel beweegt maar geen rust in zijn of haar hoofd kan vinden, is het voor de ander vooral lastig om te stoppen met roken of om energieker op te staan. En wat als er in je huidige manier van leven te weinig ruimte is om tijd voor jezelf te nemen, om tijd te maken voor een gezonde maaltijd en je niet aan bewegen toekomt. Hoe maak je dan die ruimte?

Bij individuele begeleiding neem ik je zoveel mogelijk mee naar buiten om te kijken wat jij nodig hebt. Vervolgens gaan we hier samen concreet invulling aan geven. Die concrete invulling is voor iedereen anders. Geheel afhankelijk van de behoefte kan het bestaan uit (vaak combinatie van) wandelgesprekken, beweegschema's, mindfulnesstraining, enz.

Voel je meer voor een kort en algemeen traject voor stressreductie kan dat ook in 5 of 10 keer gaan we in beweging aan de slag met dit thema om meer rust en ruimte aan jezelf te geven.

Wil je graag een langlopend traject aangaan om in zijn geheel gezonder te worden dan kun je informatie opvragen voor de gemengde leefstijlinterventie. Je gaat in twee jaar tijd, in groepsverband en individueel aan de slag om te werken aan een meer duurzame gezondheid voor jezelf.

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: info@startleefstijlcoaching.nl