Veerle Zeller

Veerle Zeller

  1. Home
  2. »
  3. Veerle Zeller
Veerle Zeller
Veerle Zeller
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: ProFitt
Voornaam: Veerle
Achternaam: Zeller
Adres:
Aldenhof 7003, 6537 DZ Nijmegen
Telefoon: 024-2042200
Website:
Specialisatie(s):
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

ProFitt is dé praktijk voor professionele en gespecialiseerde begeleiding op gebied van voeding, dieetadvies en Lifestyle coaching.
Gezonder leven begint bij Profitt!

ProFitt richt zich op fit zijn! Maar fit zijn betekent voor iedereen iets anders: afvallen, conditie opbouwen, lekker in je vel zitten of verbetering van je gezondheid. ProFitt maakt een plan op maat voor je om jouw doelstellingen te verwezenlijken. Gericht op blijvend resultaat en gezonder leven met een gezondere leefstijl.

Als diëtiste heb ik affiniteit met het gedrag van de mens  en coach ik mensen d.m.v. ACT-therapie  (Acceptance and commitment Therapy) naar een duurzame gedragsverandering. Verder ben ik gespecialiseerd in Parkinson, oncologie en sondevoeding. Een gevarieerd, gezond én lekker eetpatroon vind ik een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Regelmatig sporten of bewegen heeft een positief effect op een gezonde leefstijl. Ik ben ervan overtuigd dat de aanpassingen die je in jouw eetgewoontes maakt, voor de rest van je leven zijn. Door te kijken naar voeding, beweging en gedrag wil ik graag samen met jou, jouw gestelde doel bereiken en dit vervolgens ook behouden. Samen maken we een voedingsplan voor de lange termijn, waarbij het belangrijk is dat jij lekker in je vel zit en kunt genieten van het leven. Gedragsverandering kost nou eenmaal tijd en verloopt vaak niet meteen perfect. Door het bespreken van jouw lastige momenten en te zorgen voor een creatieve behandelmethode, streven we samen niet alleen naar gedragsverandering maar ook naar gedragsbehoud.

Ieder mens is uniek. Het geven van advies op maat en het meedenken in oplossingen zorgen ervoor dat de aanpassingen met betrekking tot jouw leefstijl makkelijker worden. Samen streven we, op jouw manier, naar een betere versie van jezelf!

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: info@profitt.nl