Vitaal met Chris

Vitaal met Chris

  1. Home
  2. »
  3. Nederland
  4. »
  5. Vitaal met Chris
Contact Informatie
Bedrijfsnaam: Vitaal met Chris
Voornaam: Chris
Achternaam: Havelaar
Adres:
Boslaan 28a, 8302 AB Emmeloord, Nederland
Telefoon: 06-12305941
Website:
Specialisatie(s):
  • Overig, zie toelichting in profiel
Toelichting:

Als leefstijlcoach laat ik je vanuit een holistische kijk zien en voelen wat de voordelen zijn van gezond gedrag. Ik help je om dat eigen te maken, zodat je zelf de leiding kunt nemen. Daarbij `draaien´ we tijdens onze afspraken aan drie knoppen: beweging, voeding en gedrag. Soms één voor één en soms tegelijk, maar altijd vanuit de integrale benadering dat alle leefstijlcomponenten elkaar versterken. Samen zoeken we naar de juiste invulling wat resultaten gaat geven voor de langere termijn. Het is aan jou om te leren hoe, wat en wanneer je iets doet. Met deze drie knoppen houd jij vanuit je eigen verantwoordelijkheid de controle over jouw leven, in goede en vooral in de moeilijke momenten van je leven. Zodoende gun ik jou een gezonde leefstijl, maar je zult er wel wat voor moeten doen.

Vanuit jouw kwaliteiten en valkuilen gaan we samen aan de slag. We werken intensief en interactief, met een eetdagboek, beweegmomenten, testen, gezonde recepten en praktische leefstijlopdrachten. De vorm is normaal gesproken in afspraken face to face, maar het kan ook online en telefonisch.

Het concept blijkt vooral ook goed te werken bij een set van beperkingen en problemen. Te denken valt aan overgewicht, artrose in combi met het drukke bestaan van een ondernemer. Of misschien wel die uitkeringsgerechtigde die gescheiden is, eenzaam is, overgewicht heeft en slecht slaapt. Als leefstijlcoach kijk ik over alle leefstijlfactoren heen en ga in overleg met jou kijken naar wat, wanneer en hoe we een thema aan gaan pakken.

Aanmelden voor het CooL-programma? Dat kan via dit e-mailadres: chris@vitaalmetchris.nl