Het team

Expertisecentrum Leefstijlinterventies

Ester Janssen

is werkzaam als docent, trainer en onderzoeker op het gebied van leefstijlcoaching. Vanaf de start van de pilot Coaching Op Leefstijl (CooL) in 2014 is zij betrokken bij de opzet, inhoud en uitvoering van CooL. Gedurende een aantal jaren heeft zij het CooL-programma uitgevoerd in de regio Parkstad. Ester is mede-oprichter van het Expertisecentrum Leefstijlinterventies en eigenaar van het CooL-programma.

Ester Janssen - Leefstijlcoaching docent, trainer en onderzoeker - Profielfoto

Mirjam Streek

is vrijwel van de start betrokken bij het Expertisecentrum Leefstijlinterventies. Mirjam ondersteunt ons in de dagelijkse werkzaamheden rondom het CooL-programma, verzorgt de opzet van de maandelijkse Nieuwsbrief en houdt regelmatig interviews met deelnemers en coaches. Als je via de mail contact met ons opneemt, dan is er een grote kans dat je als eerste met Mirjam te maken krijgt! 

Mirjam Streek, CooL-Programma ondersteuning - profielfoto

Nicole Philippens

is werkzaam als docent, trainer en onderzoeker op het gebied van leefstijlcoaching. Vanaf de start van de pilot Coaching Op Leefstijl (CooL) in 2014 is zij betrokken bij de opzet, inhoud en uitvoering van CooL. Gedurende een aantal jaren heeft zij het CooL-programma in de regio Oosterhout uitgevoerd. Nicole is mede-oprichter van het Expertisecentrum Leefstijlinterventies en eigenaar van de CooL-interventie.

Nicole Philippens - Eigenaar Expertisecentrum Leefstijlinterventies - profielfoto

[Foto: Marc van der Kort]

Simone van der Worp

is werkzaam als communicatieadviseur bij het Expertisecentrum Leefstijlinterventies. Daarnaast voert zij als leefstijlcoach in Almere het CooL-programma uit. Zij is onder andere voorzitter bij de CooL klankbordgroep, houdt de social mediakanalen bij en schrijft artikelen voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Leefstijlinterventies CooL coaching profielfoto Eva Cornet

Marieke Wenting

is actief als CooL-coach en werkt vanuit de kernwoorden positief, persoonlijk duidelijk en evidence-based. Marieke werkt graag mee aan projecten in de wijk en geeft les aan de Hogeschool Ede, aan leefstijlcoaches in spe. Haar motto: gedragsverandering werkt als een olievlek. Marieke helpt het Expertisecentrum Leefstijlinterventies met het beoordelen, verbeteren en publiceren van praktische werkvormen voor de CooL-coaches.

Leefstijlinterventies_Cool_coaching_Celeste_van_Rinsum

NIEUWS

Ik meld mij aan voor de CooL Nieuwsbrief voor professionals: