Ik ben CooL-coach

Als CooL-coach heb je toegang tot alle informatie in de kennisbank. Bovendien stelt het Expertisecentrum Leefstijlinterventies een aantal e-learnings ter beschikking om jouw kennis up-to-date te houden. 

Quotes uit de praktijk

Dominique (CooL-MiGuide):

CooL-MiGuide past helemaal in deze digitale tijd van online werken, leren en leven. Laagdrempelig, vanuit je eigen vertrouwde omgeving deelnemen aan de groepssessies. Daar krijg ik veel positieve reacties op! Het meest inspirerend aan werken bij MiGuide vind ik de teamspirit: werken met professionals op gebied van leefstijlcoaching, communicatie, marketing, timing, planning en vormgeving van leermiddelen. Met elkaar werken we aan een gezonde leefstijl van onze deelnemers!

Christa (Kietje Leefstijlcoaching):

“Gisteren de eerste CooL-groep gestart. Het was een super start: goed voorbereid ging ik de sessie in. Nu ben ik vooral nieuwsgierig naar wat er allemaal op mijn pad gaat komen!”

Hans (De Vitaliteitspraktijk):

“Het mooie aan CooL vind ik dat je echt een band opbouwt met de deelnemers en je op een afstand het groei- en leerproces meemaakt.” 

Patricia (ZoHealthy): 

“Ik wil me graag meer op jongeren richten omdat ik merkte dat twintigers soms geen aansluiting vinden in een groep met oudere deelnemers. Na overleg met de huisartsen in de regio kreeg ik voldoende aanmeldingen om een volledige jongerengroep te starten en dat werkt heel prettig. Als je nog zo jong bent kun je nog zoveel profiteren van alles wat je leert tijdens het CooL-traject.” 

Els (Huisarts in Uithoorn):

“Ik vind het CooL-programma goed, omdat er echt één professional in de lead is. Het is mooi om te merken dat mijn patiënten die de GLI doen, al snel aangeven dat ze zich lekkerder in hun vel voelen.”

NIEUWS

Ik meld mij aan voor de CooL Nieuwsbrief voor professionals: