Heb je een vraag?

GLI Monitor/GLI Register (RIVM)

Je bent hier:

Op verzoek van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport volgt het RIVM de aankomende jaren de ontwikkeling van de GLI. Twee keer per jaar brengt het RIVM een update uit in de vorm van de GLI Monitor over de aantallen deelnemers, kenmerken van de deelnemers en de gevolgde GLI-programma’s.

De GLI Monitor baseert zich op de data van deelnemers die GLI-uitvoerders bijhouden in het GLI Register. Het RIVM verzamelt deze gegevens en combineert deze met data uit VEKTIS en CBS.

Elke GLI-uitvoerder is verplicht het GLI-register te vullen voor zijn/haar deelnemers. Dit geldt dus ook voor de CooL-coaches. Zodra je als GLI-uitvoerder wordt aangemeld met de juiste AGB-code, ontvang je de uitnodiging van het RIVM om het GLI-register te vullen voor jouw deelnemers. Meer informatie over het GLI-register vind je op de site van het RIVM.

Kijk voor meer informatie over de GLI monitor op de site van het RIVM of van de rijksoverheid.

Voor vragen over het aanmeldproces kan je terecht bij de servicedesk van MRDM (se*********@mr**.nl of +31 (0)88 57 000 30). Voor vragen over de inhoud van de GLI-monitor kan je terecht bij het RIVM (GL*********@ri**.nl).

Daarnaast vind je hieronder een presentatie voor uitvoerders van de GLI over de GLI-monitor:

Op de website van MRDM staat een handleiding die stap voor stap beschrijft waar je gegevens in het register kan invoeren.

Inhoudsopgave