Heb je een vraag?

App Lees Simpel

Je bent hier:

Lees Simpel is een app die mensen help om ingewikkelde teksten te begrijpen met hulp van Artificiele Intelligentie (AI). Je maakt een foto van de tekst en de app geeft een samenvatting in begrijpelijke taal. De app is primair bedoeld voor de vereenvoudiging van brieven maar kan ook ingezet worden voor andere teksten. De app heeft ook een voorleesfunctie zodat je de samenvatting kunt laten uitspreken in plaats van zelf lezen.

De app is gratis in het gebruik en beschikbaar voor iOS en Android. Op deze pagina vind je meer informatie.

Inhoudsopgave