Intervisie CooL

Leefstijlcoaches die het CooL-programma aanbieden, nemen deel aan halfjaarlijkse intervisie met andere CooL-coaches. Je vormt bij voorkeur een groep van minimaal vier CooL-coaches. Bij een groep van meer dan tien CooL-coaches adviseren wij om de groep te splitsen zodat iedereen voldoende aan bod komt.

Doel van de intervisie

  • Deskundigheidsbevordering
  • Leren van elkaar
  • Kwaliteitsverbetering
  • Netwerken
  • Doorontwikkeling van het CooL-programma

Inhoud

Intervisie wordt gedaan via een standaard format en van iedere intervisiebijeenkomst wordt een verslag gemaakt dat digitaal wordt doorgestuurd naar het Expertisecentrum Leefstijlinterventies. Per intervisiegroep wordt er per bijeenkomst één formulier aangeleverd, dat je vindt via deze link. Na het verzenden van het formulier ontvangt de indiener een kopie van het intervisieverslag in zijn/haar mailbox. Dit verslag kan de indiener vervolgens delen met de mede-deelnemers aan de intervisie.

Intervisie valt onder de noemer deskundigheidsbevordering en licentiehouders die zijn aangesloten bij KABIZ kunnen voor hiervoor PE-punten aanvragen (binnen de vrije ruimte). Als geregistreerde leefstijlcoach ben je zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van deze accreditatiepunten door het indienen van het intervisieverslag bij KABIZ. CooL-coaches die zijn aangesloten bij andere kwaliteitsregisters verwijzen we door naar de betreffende kwaliteitsregisters.

NIEUWS

Ik meld mij aan voor de CooL Nieuwsbrief voor professionals: