Uitnodiging informatiesessie CooL i.s.m. zorgverzekeraar Menzis

Op woensdagochtend 2 oktober 2019 organiseert het Expertisecentrum Leefstijlinterventies i.s.m. zorgverzekeraar Menzis een informatiebijeenkomst met het thema:

?In cont(r)act met Menzis?

De informatiesessie zal gegeven worden bij sportcomplex Amerena te Amersfoort en zal van 9:30 tot maximaal 12:00 uur duren.

De onderwerpen die tijdens deze sessie aan de orde zullen komen:

  • Korte intro van de GLI en CooL
  • Visie van Menzis op leefstijl
  • Introductie van het leefstijlplatform Samen Gezond (initiatief van Menzis)
  • Contracteringsproces van de GLI ? via zorggroep dan wel individueel
  • Vragen(v)uurtje*

* Let op: Christiaan Rademaker van Menzis zal antwoord geven op alle vragen over het contracteerproces en specifieke contractvoorwaarden zoals Menzis die hanteert. Op vragen over de werkwijze van andere zorgverzekeraars kan Menzis geen antwoord geven.

Verder zullen Annemarie Janssens van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland en Jeroen Bal van de Nederlandse Zorgautoriteit bij deze sessie aanwezig zijn.

Voor deelname aan de informatiesessie vragen wij een vergoeding van ? 25 (excl. BTW).  CooL-licentiehouders krijgen korting en betalen ? 10 (excl. BTW).

Inschrijven voor de informatiesessie kan via: (https://leefstijlinterventies.nl/product/informatiesessie-menzis-cool-2-oktober-2019/)

Let op: om de korting als licentiehouder te laten gelden dien je voor de bestelling eerst in te loggen via het hoofdmenu!