Informatie voor CooL-licentiehouders (inloggen nodig)

Documentatie voor deelnemers

Documentatie voor zorgverleners en zorggroepen

Documentatie uit de Starttraining CooL

Formulieren voor deelnemers CooL

Resultaatmeting

Met ingang van 9 december 2019 is er een nieuw document voor de resultaatmeting. Klik op de link, download het bestand en sla het lokaal op voor gebruik. Als je het bestand opent dan krijg je een beveiligingswaarschuwing, kies dan voor “Macro’s inschakelen” of “Inhoud inschakelen“.?

Daarnaast heb je voor de landelijke verplichte resultaatmeting tevens de EQ5D-5L vragenlijst op papier nodig: PDF-EQ-5D-5L-Vragenlijst-Nederlands_CooL

Met de publicatie van dit nieuwe document is het oude document vervallen. In de FAQ m.b.t. de resultaatmeting kun je het antwoord op de meeste vragen vinden.?

In dit document vind je een overzicht van alle wijzigingen die zijn doorgevoerd in de nieuwe versie van de resultaatmeting: 191128_Wijzigingen-resultaatmeting

Kwartaalplanning

Het exceldocument waarmee je de (kwartaal)planning van je groepen kunt bijhouden: Kwartaalplanning_CooL

Best practices:

Mooie infographic van CooL-leefstijlcoach Jannie Hopman

?

Het CooL logo:

Het CooL-logo is in verschillende formats beschikbaar. Je kunt dit logo gebruiken voor al je communicatie rondom het CooL-programma.

  • JPG-format:

?

Licentieovereenkomst

Voor onze licentie houders is het ondertekenen van een licentie overeenkomst een noodzakelijke voorwaarde om met CooL aan de slag te kunnen. Met ingang van december 2019 wordt deze overeenkomst onderdeel van het aanmeldproces. Hieronder een blanco overeenkomst die je alvast kunt doornemen. Let op, het is niet de bedoeling om dit exemplaar te tekenen; je ontvangt t.z.t. een gepersonaliseerde licentie overeenkomst die je getekend retour dient te sturen aan het Expertisecentrum Leefstijlinterventies.

NIEUWS

Ik meld mij aan voor de CooL Nieuwsbrief voor professionals: