In memoriam Karen van den Brink

10 november 2021 | Algemeen

We zijn bedroefd te melden dat Karen van de Brink, een van onze CooL-coaches, recent is overleden. Haar naaste collega heeft een mooie persoonlijke in memoriam voor Karen opgesteld.

Leefstijlcoach Karen van den Brink is op 18 oktober na een kort ziekbed overleden op 54-jarige leeftijd. Zij werkte als CooL-coach in Haarlem en was daarnaast met haar praktijk Leeflust al jaren bezig om zich in te zetten voor de gezondheid van anderen. Karen was een mooi mens: heel betrokken, altijd gezellig en ze deed alles met passie.

Tot eind augustus stond zij nog vol levenslust voor de groep. Begin september werd zij ineens ziek, belandde in het ziekenhuis en kreeg daar te horen dat zij uitgezaaide en uitbehandelde kanker had. Zo snel van zo vitaal naar doodziek. Het is nog steeds niet te bevatten.

Karen was een fijne en trouwe collega op wie je echt kon bouwen. Tot in de laatste week van haar leven bleef ze zich bekommeren om de CooL-deelnemers. Vanuit het ziekenhuisbed stuurde zij mij aan om haar deelnemers elke week op de hoogte te houden van haar situatie. Bewonderingwaardig.

Uiteindelijk overleed zij op maandag 18 oktober. Karen laat haar twee zoons Jip (18) en Pelle (14) na.

Ik ben dankbaar dat ik met haar heb mogen samenwerken. Ik wens iedereen die haar gekend heeft veel sterkte met dit verlies.

Lieve groeten,

Eva Cornet

namens alle CooL-coaches uit Haarlem

NIEUWS

Ik meld mij aan voor de CooL Nieuwsbrief voor professionals: