MiGuide en CooL-digitaal: een mooie samenwerking

9 februari 2023 | Algemeen

Wij zijn verheugd te vermelden dat wij vanaf heden een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten met MiGuide!

Het CooL-programma is van oorsprong een gecombineerde leefstijlinterventie waarin de sessies fysiek plaatsvinden. Het uitgangspunt van MiGuide-CooL is dat hetzelfde programma wordt aangeboden door middel van beeldbellen met de toevoeging van het MiGuide-platform en de MiGuide-app. Hierbij worden de opzet, einddoelstellingen en de werkzame elementen behouden, zodat de effectiviteit van CooL geborgd blijft. De eerste resultaten van de MiGuide-CooL combinatie geven een positieve indruk.

Wij zijn overtuigd van de meerwaarde van deze digitale CooL variant naast het bestaande reguliere CooL-programma.” – Ester Janssen, mede-eigenaar Expertisecentrum Leefstijlinterventies.

Met deze mooie uitspraak en een officiële handtekening, is de samenwerking tussen MiGuide en Expertisecentrum Leefstijlinterventies beklonken.

Sinds MiGuide het CooL-programma digitaal is gaan aanbieden, begin 2022, is er nauw contact geweest met het Expertisecentrum Leefstijlinterventies. “Wij vinden het belangrijk dat we de steun en het vertrouwen hebben van Ester en Nicole. We werken vanuit dezelfde missie, om Nederland gezonder te maken, en zijn dan ook erg blij dat we dit nu officieel hebben gemaakt.” – aldus Arjen Huizinga, mede-oprichter en directeur van MiGuide.

Wij kijken er naar uit om samen op te trekken om het digitale MiGuide CooL-programma komend jaar aan nog meer mensen aan te kunnen bieden.

NIEUWS

Ik meld mij aan voor de CooL Nieuwsbrief voor professionals: